top of page

De Pijn en Klachten Eliminatie Methode benadert klachten vanuit nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen. Door het signaal vanuit het brein te doorbreken gaat het lichaam in herstelstand. Hierdoor herstelt 97% van mijn klanten definitief van pijnklachten aan hernia en slijtage, ontstekingen en ander klein en groot fysiek ongemak. 

Tijdens het persoonlijke programma van een half jaar word je vrij van datgene wat jouw vrijheid in de weg staat. Je hoeft hiervoor niets in te leveren of in je leven te veranderen. We doorbreken alleen jouw onbewuste mechanismen waarop jouw fysiologische systemen reageren. 

 

Je fysiologie in herstelstand zetten vraagt om aandacht. Van mij en van jou. Het vraagt ook om openheid voor mogelijkheden. Ik werk daarom uitsluitend met gedreven mensen die kansen zien en zich hieraan kunnen committeren. Mensen die kiezen voor hoge kwaliteit, omdat ik dat ook doe. 

 

De Pijn en Klachten Eliminatie Methode is uitermate geschikt voor mensen met een groot verantwoordelijk gevoel. Waarbij de zorg voor zichzelf er soms bij inschiet.

 

Voor herstelbare klachten zie hier.

 

PIJN EN KLACHTEN ELIMINATIE METHODE

Group 268.png

PLAN EEN GESPREK MET MIJ IN

Wil je weten of mijn coaching ook jouw fysieke situatie kan veranderen?  Als je onderstaand contactformulier invult dan neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mocht ik goede mogelijkheden zien, plannen we een kennismaking in.

 

Alle verstrekte informatie behandel ik vanzelfsprekend als vertrouwelijk.

gesprek inplannen

 

 

“De schade in mijn wervelkolom was duidelijk zichtbaar op de MRI. Na 20 jaar rugklachten en 2 hernia operaties ging het er bij mij niet in dat een hernia geen pijn hoeft te doen. Ik moest een knop omzetten. Het is even anders denken over je lijf. Maar als daarmee mijn klachten weg zouden gaan, waarom niet? Toen mijn pijn wegviel durfde ik het niet te geloven.

 

Dit moet bij de huisarts ter sprake kunnen komen.” 

E. V S. (52, CEO MULTINATIONAL)

Mask Group 11.png
bottom of page