top of page

De Pijn en Klachten Eliminatie Methode benadert klachten vanuit nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen. Door het signaal vanuit het brein te doorbreken gaat het lichaam in herstelstand. Hierdoor herstelt 97% van mijn klanten van pijnklachten en ander fysiek ongemak. 

Tijdens het persoonlijke programma kijken we naar onbewuste mechanismen, zonder omwegen en afleidingen. Op een wijze waarbij er niets gemist wordt in de onbewuste aansturing van jouw fysiologische systeem. 

 

Je fysiologie in herstelstand zetten vraagt om aandacht. Van mij en van jou. Het vraagt ook om openheid voor mogelijkheden. Ik werk daarom uitsluitend met gedreven mensen die kansen zien en zich hieraan kunnen committeren. Mensen die kiezen voor hoge kwaliteit, omdat ik dat ook doe. 

 

De Pijn en Klachten Eliminatie Methode is uitermate geschikt voor mensen met een groot verantwoordelijk gevoel. Waarbij de zorg voor zichzelf er soms bij inschiet.

 

Voor herstelbare klachten zie hier.

 

PIJN EN KLACHTEN ELIMINATIE METHODE

Group 268.png

PLAN EEN GESPREK MET MIJ IN

Vul onderstaand contactformulier in, klik op verzenden dan reageer ik binnen 24 uur. Ik bel je om een kennismaking in te plannen.

 

Alle verstrekte informatie behandel ik als vertrouwelijk. Het kennismakingsgesprek duurt zo’n 2 uur en is voor mijn rekening.

Samen besluiten we of we aan de slag gaan.

gesprek inplannen

 

 

“De schade in mijn wervelkolom was duidelijk zichtbaar op de MRI. Na 20 jaar rugklachten en 2 hernia operaties ging het er bij mij niet in dat een hernia geen pijn hoeft te doen. Ik moest een knop omzetten. Het is even anders denken over je lijf. Maar als daarmee mijn klachten weg zouden gaan, waarom niet? Toen mijn pijn wegviel durfde ik het niet te geloven.

 

Dit moet bij de huisarts ter sprake kunnen komen.” 

E. V S. (52, CEO MULTINATIONAL)

Mask Group 11.png
bottom of page