top of page
Image by Laura Ockel

Een gezond bedrijf

Leestijd: 2 min 

Je wilt als werkgever ziekteverzuim voorkomen
 

Als werkgever zorg je voor diverse aanpassingen en trainingen voor fysiek en mentaal welzijn van je werknemers. Je investeert geld in ergonomische werkplekken, aangepaste stoelen, massages op de werkvloer en trainingen zoals 'leren omgaan met werkdruk' en 'veiligheid op de werkvloer'. Bijvoorbeeld.
 

Ondanks deze hulp houden problemen aan of keren terug. En blijf je investeren.

Het oplossen van medische en mentale klachten is dan ook niet de rol van een werkgever. 

 

Sterker nog, uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat fysieke behandelingen en aanpassingen als stoelen helpen om klachten in stand te houden. Ook trainingen waarin men leert 'omgaan met...' geven waardevolle inzichten maar veranderen niet de (onbewuste) oorzaak van waaróm iemand stress heeft van werkdruk. 

Stress bij werkdruk en fysieke klachten hebben meestal dezelfde onderliggende oorzaak. (zie: waarom herstelt jouw lichaam niet)

Kijk hier eens naar:

Een slechte rug is geen oorzaak van pijn.

Werkdruk is geen oorzaak van stress.

Natuurlijk kan iemand iets overkomen en langdurig uitvallen. Een ongeluk, een overlijden van een dierbare, ziekte... Dat is erg vervelend. Iemand kan terecht veel tijd nodig hebben om te herstellen. 

 

In de meeste gevallen is er echter iets anders aan de hand waarom iemand uitvalt met mentale of fysieke problemen.

Dit kan de meest verantwoordelijke werknemer overkomen. 

Het programma waarmee ik werk heeft zich bewezen in het zeer succesvol oplossen van een grote diversiteit aan (fysieke) klachten. Door specifieke coaching worden onderliggende factoren die iemand belemmeren doorbroken. Het signaal vanuit het brein gaat op groen waardoor het lichaam in herstelstand kan.

Is het zo eenvoudig? Ja. Al kan het soms even tijd kosten. Maar de mens is een biologisch systeem waarbij het brein het controlecentrum is. Het denkt dreiging te registreren en zorgt vervolgens voor een reactie in het lichaam.

Het programma

Het volledige programma waarin ik mijn klant meeneem bestaat uit persoonlijke begeleiding van 4 maanden voor hernia en slijtageklachten. En 6 maanden voor andere klachten zoals aandoeningen, ziekte en mentale uitdagingen. Het programma is een levensveranderend cadeau voor iedereen die langer dan 2 maanden met klachten kampt.

 

Ook al lijkt de oorzaak voor de hand liggend door een fysiek aanwijsbaar probleem of een uitdagende thuissituatie.

Het resultaat

Vermindering van de klacht vindt al in een vroeg stadium plaats. Na afloop van het programma is hij of zij (weer) volledig in staat om zijn of haar talent in te zetten. 

Ik werk met mensen die geïnteresseerd zijn nieuwe ontwikkelingen in de (medische) wetenschap en om als persoon een positieve ontwikkeling door te maken.

Uit eigen ervaring en door de ervaring van mijn klanten kan ik zeggen dat je, naast klachtenvrij, vrijer wordt. Je geeft gemakkelijker grenzen aan, je wordt gemakkelijker voor jezelf en staat daardoor gelukkiger in het leven. Zonder de lat te hoeven verlagen, zonder het rustiger aan te hoeven doen.  Want de onderliggende oorzaak van (fysieke) stress is weg. 

 

Voorafgaand zal er altijd een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Als ik denk dat het programma (nog) niet past zal ik dat aangeven.

 

Mocht een werknemer alleen het beste waard zijn, tip hem of haar dan deze website. De persoon bepaalt zelf of hij/zij op een nieuwe wijze aan het werk wil en met mij in gesprek gaat. Zegt hij of zij vervolgens JA om in zichzelf te gaan investeren dan kan ik (pijn- en) klachtenvrij vrijwel garanderen. 

 

 

PRESENTATIES

Om de nieuwe kennis met betrekking tot de bestuurbaarheid van herstel meer bekendheid te geven, geef ik presentaties in het Nederlands en Engels. De toehoorder krijgt wetenschappelijk onderbouwde kennis over de macht en kracht van het brein. Hierdoor krijgt hij de kans om controle te nemen over zijn of haar gezondheid.

 

Neem met de knop hieronder contact op als u mij wilt uitnodigen voor een presentatie;

bottom of page