top of page

HOE DAN?

Onderzoek toont aan dat de bron van aanhoudende fysieke pijn en andere klachten in onbewuste stress is. Bij aanpak van de mentale oorzaak is namelijk gebleken dat klachten definitíef verdwijnen.

 

Ook bij de meeste afwijkende structuren in het lichaam. Lees meer hierover op deze website (OORZAAK VAN PIJN, SPECIFIEKE KLACHTEN en VOOR WIE GESCHIKT)

 

De methode die ik toepas is uniek en wordt in Nederland nog maar door enkele therapeuten toegepast. Sinds 2018 werk ik met mensen uit het vakgebied samen om middels deze Reset Methode cliënten te begeleiden om hun pijn te laten verdwijnen. Met groot succes. Ik ben blij met deze ontwikkeling. 

Het coachingsprogramma van 8 weken met aansluitend 2 maanden mentorschap, biedt;

 

- vrijheid van datgene wat jou bezighoudt èn tegenhoudt,

- een proces van intensieve inspiratie, 

- begrip over de kracht van het brein,

- eigen controle over deze kracht,

het loskoppelen en neutraliseren van stressreacties. Vaak zijn er situaties geweest in het verleden die nog steeds (onbewust) zorgen voor triggers.

Nu kan ik hier precies opschrijven hoe het werkt en wat je precies moet doen. Dat zou ik heel graag willen. Pijn en klachten zijn zo onnodig!! Maar zo werkt het (brein) helaas niet.

In een persoonlijk traject zal ik je wijzen op waar je je 'verstopt', wat je in stand houdt en ondertussen voed ik je met informatie die jij op dat moment nodig hebt en wat er toe bijdraagt dat jij je proces goed kan verlopen.

Zoals gezegd, het is een persoonlijk traject, waarbij ik nagenoeg altijd bereikbaar ben. Ook in de avond en in het weekend. We gaan sámen aan de slag. 

De methode zorgt voor een reset in storende neurologische connecties in het brein. Let wel; zonder dat ik je fysiek aanraak! Je doet dit namelijk zelf. De oude stressreactie is weg en daarmee ook de daarbij horende, belemmerende gedachte- en gedragspatronen die deze reactie bij jou veroorzaakten.

Hierin verschilt deze methode met andere therapieën waar je lange tijd moet werken aan het verwerken en leren omgaan met moeilijke situaties uit het verleden, mocht je daar nu nog last van hebben.

 

Het is een mooi avontuur dat in het teken staat van vrij zijn van stress en het daadwerkelijk neutraliseren van niet dienende gedachten. Mochten er aan het eind nog pijnlijke plekken zijn, dan kan ik ervoor kiezen om nog lichte handgrepen toe te passen om triggerpoints, verkrampingen in spieren, te laten ontspannen.  Voor de coaching kom ik bij je thuis. Ik werk door het hele land. Overigens zonder extra kosten.

Ik kan echter niet iedereen helpen!

Ik neem jou en mijn behandeling zeer serieus en waak over zorgvuldigheid. 

 

Er zijn daarom slechts een aantal plekken vrij per maand. Daarbij is het van belang dat je ervoor open staat en gemotiveerd bent om van je klacht af te komen. Ik werk graag met 100% gemotiveerde, daadkrachtige mensen die als een vrij mens, klachtenvrij, door het leven willen gaan. 

Het traject duurt 8 weken, met 2 maanden nazorg mocht daar behoefte aan zijn.

Onbegrip en lichte ongeloof is geen probleem. Motivatie en open-minded een must! 

Klik hier voor jouw stap naar:
bottom of page